Nieuws

Prachtige editie Historische Motordemo Tubbergen 2022

50cc

7 juni 2022 — Brullende zwaargewichten, de jankende 50cc klasse en natuurlijk de vliegende tapijten met hun acrobatische bakkenisten, alle motoren waren voorzien van dat kenmerkende historische geluid.

De typerende lucht van Castrol olie. Dat was vandaag te horen, te zien en te ruiken, op het hernieuwd circuit. Historische Motorstichting Tubbergen had er dit jaar weer iets moois van gemaakt. Er waren tijdens de demo’s zowel historische motoren als jongere motoren (de zogenaamde yougtimers) wat over het circuit gingen. Dit jaar heeft de organisatie besloten een nieuw circuit op te zetten ten opzichte van de voorgaande jaren. De reden hiervoor is dat dit een veiligere route is die geheel voorzien is van asfalt. Dat vinden ze belangrijk, want op deze manier willen ze de kans op calamiteiten tot een minimum beperken.

Het gaat tijdens deze demo’s niet alleen om het winnen, maar plezier hebben met elkaar en hobby’s uitoefenen. Alles bij elkaar, publiek, coureurs, vrijwilligers en de organisatie was het een fantastische dag van dit evenement.

Klik voor meer prachtige foto’s op deze link:
Clemens Brughuis Fotografie

Bron: Sport in Twente